Kun tulet Lindoon hoitoon pyydämme sinua täyttämään esitietolomakkeen, missä kartoitetaan ihonhoidon sen hetkistä tilaa ja hoidon tarvetta. Sen pohjalta suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa siihen hetkeen parhaiten soveltuvan hoitokokonaisuuden sekä mietimme tavoitteellisesti ihonhoidon kulkua myös jatkossa kotihoitoon ja hoitolaan. Näin saavutetaan parhaimmat hoitotulokset jo ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien ja toivommekin, että asiakkaamme ovat kiinnostuneita ja sitoutuneita omaan ihonhoitoon yhtä laillä kuin mekin.

Ihosi hyväksi

Kasvohoitojemme teho perustuu tuotteidemme suuriin tehoaineiden määriin ja erityisiin hierontatekniikoihin, joilla stimuloidaan kasvojen lihaksia ja kudosten neste- ja mikroverenkiertoa sekä saadaan tehoraaka-aineet imeytymään syvemmälle ihoon. Hierontatekniikat on kehittänyt ryhmä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jonka ansiosta hieronnat ovat tehokkaita, stimuloivia ja rentouttavia -räätälöity jokaisen ihon eri tarpeisiin.

Hoidoissa teemme aina myös rentouttavan niska-hartiaseudun hieronnan.

DETOX

Peruskasvohoito, missä ihosi tasapainottuu ja saa hehkunsa takaisin. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja on erityisen hyvä jos viimeisimmästä kasvohoidosta on vierähtänyt jo aikaa. Hoito suositellaan myös ennen sarjahoitojen aloittamista, jolloin iho on vastaanottavaisempi tuleville erikoishoidoille. Hoitoaika n. 50 min.
69€

URBAN LIFE

Tehokas kasvohoito, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, mikä voi johtua saasteista, myrkyistä ja muista ulkoisista haittatekijöistä. Hoito tehdään ihotyypin ja tarpeen mukaan ja yhdistetään DETOX, MOISTURISING tai V-LIFTING hoitolinjojen tuotteisiin. Hoitoaika 30 min.
70€

PURIFYING

Talintuotantoa tasapainottava sekä syväpuhdistava hoito. Erityiset tehoraaka-aineet vähentävät liiallista talintuotantoa sekä supistavat huokosia. Sopii hyvin nuorelle rasvaiselle iholle sekä aikuiselle hormonaalisista epäpuhtauksista kärsivälle. Mekaaninen puhdistus tehdään tarpeen mukaan. Hoitoaika n. 60 min.
89€

SOOTHING

Ihoa hellivä hoito, joka rauhoittaa ja korjaa herkkää ja helposti ärsyyntyvää ihoa. Palauttaa tasaisen ihonvärin ja pehmentää kasvojen ihoa samalla suojaten sitä. Erityiset herkälle ja helposti reakoivalle iholle suunnitellut raaka-aineet ovat hyvin siedettyjä herkimmilläkin ihoilla. Hoitoaika n. 60 min.
89€

MOISTURISING

Kosteuttava kasvohoito, joka vastaa kuivuneen ihon tarpeisiin sekä palauttaa ihon kimmoisuuden huomioiden ihon ikääntymisprosessin.

KUVAUS: Kosteuskylpy iholle. Palauttaa ihon optimaaliseen tilaan sekä edistää solujen toimintaa palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas. Tasapainoinen ja uudistunut. Hoitoaika n. 60 min.
89€

SKIN MAP

Ultra yksilöity hoito, joka on luotu vastaamaan kasvojen eri
osa-alueiden erikoistarpeisiin. Tuloksena tasapainoinen ja hyvinvoiva
iho. Hoito sopii siis kaikille ihotyypeille.
Yksi hoito, monta ratkaisua. Hoitoaika 60 min.
109€

ICON TIME

Intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus. Hoidot elvyttävät ihosolujen toimintaa ja suojaavat ihon tukirakennetta. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta. Hoitoaika n. 60 min.

ICON TIME 1. Revitalising anti-age hoito, elvyttävä ihon nuoruutta suojeleva hoito. Ideaali +30 vuotiaille.
89€

ICON TIME 2. Redensifying anti-age hoito, kiinteyttävä ihon rakennetta suojaava hoito. Ideaali +40 vuotiaille.
109€

ICON TIME 3. Skin Renewal anti-age hoito, uudistava, ihon uudistumisprosessia aktivoiva sekä ylläpitävä hoito. Ideaali +50 vuotiaille.
129€

ICON TIME silmänympäryshoito kiinteyttää ja kirkastaa silmänympärysihon samalla poistaen turvotusta ja tummia silmänalusia. Hoitoaika n. 30 min.
45€ / kasvohoidon yhteydessä 25€

Erikoiskasvohoidot

RESURFACE2

Ihoa uudistava happohoito, joka näkyvästi vähentää ryppyjä, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa samalla kunnioittaen sen tasapainoa. Hoitokokonaisuus koostuu kolmesta vaiheesta: fresUP, proAGE ja skinREFINE. Hoito etenee asteittain jolloina saavutetaan haluttu lopputulos. Hoitoaika n. 45min.

FreshUP-hoito 69€

4 vkon hoitosarja (sis. kotihoitotuotteet) 4x45min 300€

6 vkon hoitosarja (sis. kotihoitotuotteet) 6x45min 400€

SUBLIME

Ihoa tasoittava ja uudistava hoito, joka stimuloi mm. kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoito kirkastaa samean ja elottoman ihon samalla kutistaen ihohuokosia ja vähentäen ihovirheitä. Ihosi saa kirkkaamman ja nuorekkaamman ilmeen. Hoitoaika n. 60 min.
85€

WHITELIGHT

Ihoa tehokkaasti kirkastava ja vaalentava hoito. Hoitoaika n. 60 min.

WHITELIGHT 1. Ihoa tehokkaasti kirkastava, heleyttävä ja kosteuttava kasvohoito.
90€

WHITELIGHT 2. Erikoiskasvohoito ihon epätasaisuutta ja pigmenttimuutoksia vastaan. Hoito korjaa ihon värieroja ja pigmenttimuutoksia tehokkaasti. Ihosta tulee tasaisempi, kosteutettu ja kimmoisa.
105€

WHITELIGHT 3. Erikoiskasvohoito aikuiselle iholle. Korjaa ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia kasvojen iholta. Ihosta tulee kiinteytetty, kirkas ja elinvoimainen. Hoidon tehon huomaat jo ensimmäisestä kasvohoidosta! Sarjahoidolla pysyviä tuloksia.
120€

V-LIFTING

Ihoa todella tehokkaasti kohottava ja kiinteyttävä hoito, joka vähentää juonteita ja selkeyttää kasvonpiirteitä. Tällä hoidolla saat kohotetut kasvot ja kiinteämmän ihon – todistetusti näkyviä tuloksia. Hoitoaika n. 60 min.
129€

YOUTH VENOM

Täydellinen hoito kaikille nuoruuden kauneutta tavoitteleville. Intensiivihoito tehoaa erityisesti ilmejuonteisiin ja syviin juonteisiin. Hoito rentouttaa tehokkaasti kasvojen lihaksia sekä täyttää ja tasoittaa juonteita, poistaen näin ikääntymisen merkkejä iholta. Iho on välittömästi kiinteämpi ja tasaisempi. Hoitoaika n. 75min.
129€

Suositellaan sarjahoitona tehokkaiden ja kestävien hoitotulosten saavuttamiseksi.

VITAMIN A – ENVIRON

Environ tuotteilla tehtävä erikoiskasvohoito, mikä soveltuu eri ihotyypeille ja erilaisiin ihon haasteisiin. Hoidossa sitoutudaan aktiiviseen kotihoitoon Environ-tuotteilla hoitotuloksia saavuttaaksemme. Hoitojen ja tuotteiden teho nousee asteittain, mitä pidemmälle kotihoidossa ja hoitolahoidoissa päästään. Hoitoaika n. 60min.
95€

MIKRONEULAUS – ENVIRON

Mikroneulauksessa käydään ihon pintaa läpi neularullalla, joka lävistää ihon pintakerroksen 1 mm pituisilla pienillä neuloilla stimuloiden ihon uudistumista ja vieden aktiiviaineita syvemmälle ihoon. Tehokas hoito häivyttämään juonteita ja ihon epätasaisuuksia, samalla vahvistaen ihoa ja tasoittamalla sen väriä. Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjana esim. yksi hoitokerta /kk. Hoitoaika n. 75 min.
Ensimmäinen hoitokerta 215€ (sisältäen henkilökohtaisen mikroneulausrullan), hoidot jatkossa 145€

Laitehoidot

OZONE OXYGEN THERAP – happi- ja otsonihoito

Happihoitolaitteella tehtävä miellyttävä, ihoa raikastava hoito. Tehokkaasti ihoa uudistava ja elvyttävä vaikutus. Perustuu puhtaaseen happeen sekä stabiloituun otsoniin, joka on kehitetty stimuloimaan ihon solutoimintoja sekä uudistamaan ihoa. Hoitoaika n.50min.
80 € / toisen kasvohoidon yhteydessä 30€

DERMAFREQUENCY 3D – radiofrekvenssihoito

Dermafrekvenssilaitteella tehtävä kivuton hoito, jolla välittömästi ihoa kiinteyttävä, uudelleenrakentava ja kosteuttava vaikutus. Radiotaajuudella vaikutetaan ihon syvempiin kerroksiin aktivoiden kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostumista. Hoidot myös vartalolle! Hoitoaika n.60min.

Yhdistettynä ihon tarvitsemaan kasvohoitoon, lisähinta laitteelle 40€.

Sarjahoito sis. 5 kasvohoitoa, josta ensimmäisenä on ihoa valmisteleva DETOX-hoito ja seuraavat neljä laitehoitoja. 600€

DIAMOND RESURFACE – timanttihionta-ultaäänihoito

Uudenajan timanttihiontalaite yhdistettynä ultraäänen parhaimpiin vaikutuksiin. Hoito uudistaa, syväpuhdistaa, tasapainottaa, kirkastaa sekä napakoittaa kasvojen ihoa. Hoitoaika n.60min.

DETOX-hoito laitteella sis. kaikki hoitovaiheet 80€

Yhdistettynä ihon tarvitsemaan kasvohoitoon sis. kaikki hoitovaiheet, lisähinta laitteelle 30€

Yhdistettynä ihon tarvitsemaan kasvohoitoon – timanttihionta / ultraäänipuhdistus / ultraääni-imeytys 15€ (2 hoitovaihetta 20€)

Mitä vartalosi kaipaa juuri nyt?

RELAX MY MIND

Rentouttava ja koko kehon ”leijuntaefektin” luova intialainen päänhieronta rauhoittaa mieltäsi. Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä. Hoitoaika: 30 min
40 €

HOT STONES

Rentouttava kokovartalohieronta, missä käytetään lämpimiä terapiakiviä hieronnan yhteydessä. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja kireyksiä, ja levittää kehollesi lämpimän, rentoutuneen tunteen. Hoitoaika: 60 min
70 €

BODY BIOENERGY – UUTTA!

Hoitolinja on suunniteltu parantamaan kehon kauneutta ja ehkäisemään kehon virheellisyyksiä, kuten selluliittia, paikallisia rasvakertymiä ja kudoksen velttoutta.

DETOX on avaava hoito jokaiselle räätälöidylle sarjahoitokokonaisuudelle. Tehokas kuona-aineita poistava vaikutus. Parantaa kudoksen toimintaa palauttaen aineenvaihdunnan, poistaen kuona-aineita, jotka ovat kertyneet kudokseen, minkä vuoksi kudos tuntuu painavalta. Suositellaan aina ensimmäiseksi, avaavaksi hoidoksi sarjahoitoon, mutta on tehokas myös yksittäisenä hoitona. Hoitoaika: 60 min.
80€

cellDREN aktivoi mikroverenkiertoa sekä imunestekiertoa. Palauttaa kehon tasapainon ja vähentää selluliittia aktivoimalla nestekiertoa ja tasapainottamalla sen epätasapainoa. Sopii myös yksittäiseksi hoidoksi. Hoitoaika: 75 min.
100€

cellSLIM tehostaa kudoksen hapensaantia parantamalla yksittäisten solujen hapensaantia sekä aineenvaihduntaa ja näin muokkaa kehoa. Sopii erityisesti poistamaan toisen asteen selluliittia. Sopii myös yksittäiseksi hoidoksi. Hoitoaika 75 min.
100€

cellRESHAPE vähentää painetta rasvasolujen ympärillä tasoittaen muhkuraista appelsiini-ihoa. Shokkikäsittely itsäpäiselle selluliitille, erityisesti kolmannen asteen selluliitille. Sopii myös yksittäiseksi hoidoksi. Hoitoaika 75 min.
100€

total body FOCUS yhdistää selluliitin ja veltostuneen ihon hoitamisen lipolyyttisen vaikutuksen vuoksi. Sopii erityisesti silloin, jos on paikallisia rasvakertymiä ja kudokselle, mikä on menettänyt kimmoisuuden. Suositellaan erityisesti osana sarjahoitoa, jolloin kehoa ja ihoa on hoidettu pohjalle jo aktivoivin sekä aineenvaihduntaa boostaavin hoidoin. Hoitoaika 90 min. 120€

HOLISTIC BEAUTY

Kokonaisvaltainen vartalohoito, jossa huomioidaan Sinun kehosi ja mielesi hyvinvointi ja tarpeet samalla hoitaen kasvosi iho ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Erilaisia hoitomuotoja käyttäen pyritään poistamaan stressiä, stimuloimaan nestekiertoa, kiinteyttämään ihoa tai poistamaan myrkkyjä elimistöstä. Kehosi on rentoutunut, mielesi kevyt ja kasvosi hoidetut. Hoitoaika: 120 min.
150€

MOTHER & BABY

Raskaana olevalle suunniteltu vartalohoito, missä huomioidaan sekä äidin että lapsen hyvinvointi. Vartaloa hoidetaan kevyesti kuorinnan ja hieronnan avulla, jotta Te pystytte lepäämään ja rentoutumaan. Kehosi jaksaa kantaa taas teidät molemmat. Hoitoaika: 90 min
115 €

DERMAFREQUENCY 3D – radiofrekvenssilaitehoito

Dermafrekvenssilaitteella tehtävä kivuton hoito, jolla välittömästi ihoa kiinteyttävä, uudelleenrakentava ja kosteuttava vaikutus. Radiotaajuudella vaikutetaan ihon syvempiin kerroksiin dermikseen, epidermiksen läpi, aktivoiden kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostumista.

Vaikutukset vartalolla: nesteitä poistava, kiinteyttävä, mikroverenkiertoa stimuloiva, selluliittia poistava, muokkaava.

Yhdistettynä MY BODY-hoitoihin, lisähinta laitteelle 30€

Sarjahoito 5x40min 400€

Sarjahoito 5x60min 500€

Kädet & jalat

SMOOTH HANDS

Hoitava ja hellävarainen manikyyri, missä hoidetaan kynnet ja käsien iho. Hoidossa rentoudut, kun käsivarsiasi hierotaan ja kotiin saat vietäväksi käsien ihoa korjaavan ja kosteuttavan hoitovoiteen. Hoitoaika 45 min / 60 min
65€ / 75€* (sisältäen kynsienlakkauksen)

ELEGANCE HANDS

Kädet kaunistava minimanikyyri, missä siistitään ja lakataan kynnet, ja lopuksi saat ihoa pehmentävän silauksen ravitsevasta hoitovoiteesta. Kätesi ovat hoidetut ja kyntesi lakatut. Hoitoaika 45 min
45€

BABY FEET

Kuivien ja halkeilevien jalkapohjien pelastus. Hoidossa käsitellään erityisesti jalkojen ihoa erilaisilla kuorinnoilla ja naamioilla, jolloin jaloistasi tulevat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat. Kovettumat poistuvat, kyntesi siistitään ja koko vartalosi rentoutuu ylellisessä jalkojenhieronnassa. Jalkoja hemmotteleva ja ravitseva jalkavoide kotiin vietäväksi kruunaa hoitokokemuksesi. Hoitoaika 60 min
80€

PERFECT FEET

Täydellinen jalkahoito sisältäen kovettumien poiston raspilla, kynsien hoidon ja lakkauksen. Jalkasi hierotaan ja askeelesi on taas kevyt. Hoitoaika 60 min
69€

Hehkua tärkeisiin hetkiin

MAKE UP STUDIO (uutuus)

Kaipaatko opastusta ja vinkkejä meikin tekoon? Varaa aika yksilölliseen meikinopastukseen ja hyödynnä jatkossa meikkilaukkusi sisältö paremmin! Saat mukaasi henkilökohtaisen meikkikartan, jonka avulla teet meikkaamisesta jatkossa helpompaa. Meikinopastus n. 60 min.
60€

GLOW

Meikkaus toiveidesi mukaisesti arkeen tai juhlaan. Samalla saat vinkit sinulle sopivista meikkisävyistä ja sen hetken trendeistä. Kasvosi piirteet korostuvat ja hehkut. Hoitoaika: 60 min
50€ / 58€* (sisältäen irtoripsiä)

BRIDAL GLORY

Elämäsi yksi tärkeimmistä päivistä on tulossa ja haluat sen olevan täydellinen. Yhdessä mietitty koemeikki varmistaa tyytyväisyytesi ja helpottaa THE päivän sujuvuutta. Häämeikki sisältää tarvittaessa irtoripsiä ja valmistelun aamuna tarjoamme sinulle juhlan kunniaksi lasin kuohuvaa. Rentoudut ja voit nauttia juhlatunnelmasta. Hoitoaika: 75 min
125€ (sisältää koemeikin)

Huoleton ja huoliteltu

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Sinulle, joka kaipaat ripsiin kaarevuutta ja näyttävyyttä luonnollisesti. Ripsien kestotaivutuksella saat kauniin kaaren ripsiisi, mikä kestää n. 2kk. Hoitokertaan sisältyy myös ripsien värjäys.
75 €

KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hellävaraisilla tuotteilla. Saat n. 3-4 viikoksi sävyä ja ilmettä silmiin ja kulmiin.
32 € (kasvohoidon yhteydessä 20 €)

Ripsienvärjäys 20 € (kasvohoidon yhteydessä 10 €)
Kulmien värjäys ja muotoilu 20 € (kasvohoidon yhteydessä 10 €)
Kulmien muotoilu 10 €

Sileästi siistiä

VAHAUS

Sinulle, kuka kaipaat, että ihokarvat pysyvät pidempään poissa. Karva lähtee juurineen. Säännöllisen sileyden saavuttamiseksi käynnit n. 3 viikon välein tai kertaluontoisesti esim. reissuun lähtiessä.

SÄÄRET 35€
SÄÄRET & REIDET 50€
KÄSIVARRET 35€
KAINALOT 20€
KASVOT 20€

SOKEROINTI

Sokerointi on ihoystävällisin tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja, ja se sopii hyvin myös kuivalle ja herkälle iholle. Sokeroinnilla pystytään poistamaan vieläkin lyhyempiä karvoja kuin vahauksella.

SÄÄRET 45€
SÄÄRET JA REIDET 60€
BIKINIT 25€
KÄSIVARRET 45€
KAINALOT 20€

Kestävää korostusta

Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsi- ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa sinulle mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteessa kuin tilanteessa.

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä kestopigmentoinnin malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä kanssasi. Käsittelyn miellyttävyyttä lisätään käyttämällä pintapuuduteainetta. Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kolmen viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan noin kahden vuoden välein. Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

KULMAT / HUULET 250€
Vahvistuskerta 250€

RIPSIRAJA, ylös 225€
Vahvistuskerta 175€

RIPSIRAJA, ylös & alas 275€
Vahvistuskerta 200€

VAHVISTUKSET jo oleviin pigmentointeihin 175 € – 250€

Tule porukalla hemmotteluun ja viihtymään, oppimaan uutta, saamaan vinkkejä kauneudenhoitoon tai päivittämään meikkitaitojasi!

MEIKINOPASTUS

Tarjoamme Sinulle ja ystävillesi mukavaa yhdessäoloa, jossa opastamme ja katsomme teille sopivat meikkituotteet, sävyt ja meikkaustekniikat. Mukaasi saat meikkikartan, jonka avulla teet meikkaamisesta jatkossa helpompaa.
60 € / hlö

KAUNEUDENHOITOA YSTÄVIEN KESKEN

Kerää ystävät yhteen ja tulkaa porukalla hemmotteluun ja kaunistautumaan. Teemme toiveidesi mukaisen hyvänolon hetken, jolloin saatte yksilöllistä kauneudenhoitoa kolmessa hoitohuoneessamme. Järjestämme myös halutessanne pientä tarjoilua yhteiseen hetkeen.
Alk. 40 € / hlö

Tiedustele lisää ja varaa aika!

Autamme sinua valmistautumaan elämäsi tärkeimpään juhlapäivään

LIKE A QUEEN

Hoitokokonaisuus sis. vartalokuorinnan & hieronnan, minimanikyyrin & minipedikyyrin, kasvohoidon ja häämeikin suunnittelun sekä varsinaisen häämeikin. Hoitoaika 200min + häämeikki 75min.
250 €

FABULOUS YOU

Hoitokokonaisuus sis. depilaation sääriin & kainaloihin, ripsienpidennykset, häämeikin suunnittelun sekä varsinaisen häämeikin. Hoitoaika 220min + häämeikki 75min.
220 €

ZEN BRIDE

Hoitokokonaisuus sis. rentouttavan kokovartalohieronnan ja intialaisen päänhieronnan. Hoitoaika 90min.
85 €

Anna lahjaksi hyvää oloa!

Hoitolahjakortti on edelleen yksi suosituimmista lahjoista erilaisina juhlahetkinä ja muistamisina. Tietyn hoidon lisäksi voit valita lahjakortin myös summalle, jolloin lahjansaaja voi itse valita sopivan hoidon mieltymystensä ja tarpeidensa mukaan.

Mahdollisuus myös räätälöityyn hoitopakettiin, jolloin olemme mielellämme apuna täydellisen kokonaisuuden rakentamisessa lahjansaajalle!

ASIAKKAAMME, pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan, että peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta hoitoajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta.
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät ALV. 24%