Tervetuloa Lindoon, me palvelemme sinua läsnä olevalla ammattitaidolla, aidolla kiinnostuksella sekä intohimona kokonaisvaltainen kauneus <3

Laura Ahokas

Kosmetologi

Minulle tärkeintä työssäni on rauhallisuus ja asiakaslähtöisyys. Haluan huomioida asiakkaan yksilöllisenä kokonaisuutena ja pyrkiä löytämään jokaiseen hetkeen parhaan hoidon ja ratkaisun. Arvioin aina ihosi tilanteen ja tarpeen yhdessä sinun kanssa, jotta voimme suunnitella parhaan mahdollisen hoitosuunnitelman juuri sinun ihollesi ja tarpeillesi. Lämpö ja läsnäolo ovat asioita, joita haluan tuoda jokaisen asiakkaan päivään.

Minna (äitiyslomalla)

Kosmetologi, estenomi

Kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät asiat ovat kiinnostaneet minua aina. Estenomiopintojeni kautta sain kattavan teoriapohjan ihon ja tuotteiden toimintaan sekä raaka-aineisiin. Myöhemmin sain mahdollisuuden täydentää osaamistani kosmetologitutkinnolla oppisopimuskoulutuksen muodossa, jonka kautta aloitin hoitolatyön Lindossa.
Asiakkailleni haluan tarjota tehokkaita, toimivia ja harkittuja ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon tarpeisiin sekä tarjota jokaisen ansaitsemaa hemmottelua ja omaa aikaa.

Emilia

Kosmetologi, yrittäjä

Emilia on Lindo Lifestyle kauneushoitolan omistaja ja viettää tällä hetkellä äitiyslomaa.
Hän on perustanut kauneushoitolan Kotkaan vuonna 2009 keskittyen erityisesti asiakaslähtöiseen palveluun, ajanmukaisiin hoito- ja tuotekokonaisuuksiin sekä ihonhoidon tulokselliseen ja ratkaisukeskeiseen hoitoon. Lindossa asiakkaan kohtaaminen on yksilöllistä ja haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen kokemuksen kokonaisvaltaisesta kauneudesta.